Új hozzászólás Aktív témák

  • xlinux

    tag

    válasz gascar #3815 üzenetére

    Sziasztok!

    Egy nagyon jó ismerősöm hozott egy ilyen csodát, hogy nézem már meg, mert feltette töltőre és reggel ár nem tudta bekapcsolni.
    Lassan három napja gyűröm ezt a történetet már jó néhány hozászolást végigolvastam és persze a leírásokat is. Nekem az a legnagyobb gondom, hogy script-ig nem jutok el, mert olyan süket mint az ágyú. A flash tool-nál megragadtam és persze az összes hibát is megtapasztaltam. Szerintem szervizes lesz de azért még egy utolsó reményként írok Nektek, hátha van rá megoldásotok.

    Azért leírom a szokásos hibákat, nyilván már nem tízszer hanem legalább negyvenszer próbáltam, három USB kábellel, két géppel, egyiken Win10 másikon Win7 van. Minden drivert kipróbáltam. Nincs több ötletem. Hátha Nektek van.

    Ha From Local Flash-el csinálom ezt írja ki: ERROR : Port 1/2: IFW flash failed - SN : 895FE0CB79366147 - itt 5%-ig jut el.

    Ha Costum Flash-el csinálom akkor pedig ezt (ADB ENUM failed): ERROR : Port 1/2: Device on port 1/2 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180) - itt 10-22% változó.

    Egyik után sincs változás a gépen.

    Hát ennyi, köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák