Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaax

    őstag

    Hell! \m/

    Na, a flickr megadta a kegyelemdöfést az operának nálam, úgy tűnik... Majdnem minden fejlesztésüknél (yahoo, flickr) "elfelejtkeznek" az operáról, és valami elkezd nem működni (egyszerűbb esetben, mint pl. a yahoo mailnál, csak azt mondja, hogy nem kompatibilis a böngi, és visszavált bugyuta módba, de a flickr-ben általában egyes funkciókat egyáltalán nem tudok használni ilyenkor). Mivel fizetős ügyfél vagyok, reklamáció után pár nappal már működik megint, de azzal is elmegy mindig egy fél nap, míg rájövök, hogy valószínűleg megint fejlesztés áldozata lett az opera. Pedig a 11.50 óta nem halt meg az összes kapcsolat egyszer sem (mondjuk a proxy-nkat is bizgetik közben, szal lehet azon az oldalon történt valami (aki ezt nem érti, olvasson vissza itt a témán belül)).
    Úgyhogy tegnap átrámoltam az összes rss feed-emet a hunfatal által többször is ajánlott google reader-be, este az otthoniakat is beletoltam, és megpróbálok mostantól ezzel főzni.

    Amúgy a rídert lassabb kezelni, mint az opera mail-t, vagy az icedove-ot, ezt már korábban is tapasztaltam. Viszont bárhonnan el tudom érni ugyanazt, szóval egyelőre egálban vagyok.

    -=- There's no place like /home -=-

Új hozzászólás Aktív témák