Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz lordjancso #18745 üzenetére

    A mail könyvtár egy részét is szeretném, de úgy, hogy a mail könyvtárban lévő fájlokat mindent, plusz a benne lévő könyvtárak közül csak egy párat. Ez megoldható valahogy symlinkeléssel?
    Létrehozol valahol egy mappát, ebben hozol létre symlinkeket a szinkronizálni kívánt mappákra (akár ki is lapíthatod a struktúrát, nem kell a hierarchiát tartanod, ez csak egy tisztán funkcionális mappa, nem az Opera fogja használni), és ezt a mappát dobod be a Dropbox mappába symlink formájában (vagy ha már a Dropbox mappában hoztad létre direktben, akkor felesleges ez a lépés).

    M_AND_Ms: Nekem a 30 nap bőven elég.
    Nekem pár igényes és hosszú cikkeket készítő tematikus blogban kevés, ahol fel tud halmozódni nagy mennyiségű olvasnivaló, és húzósabb időszakban simán kifutok 30 napból. A csillagozás nem elég, már most is keveredik az érdekes, ezért megjelöltem, hogy tetszett, és a mindenképpen le szeretném olvasni, csak nem biztos, hogy 30 napon sor kerül rá kategória.

    Persze híroldalon bőven elegendő, ott nyugodt szívvel törlöm pár nap után a felhalmozódást, még a 30 napot sem érik el az olvasatlanul maradt cikkek.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák