Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Sk8erPeter #19051 üzenetére

    Köszi!

    Ha már eszembe jutott ez az egész, akkor kicsit igazítottam rajta:
    1. a fórumban a cikk és hozzászólásai között is lehet billentyűzetről mozogni (Ctrl+Alt+C és Ctrl+Alt+A),
    2. kijavítottam az IT Café, Gamepod és Logout problémáit,
    3. gyorsan bedobtam a HardverApró támogatását is, így az összes PH-s oldalon megy

    Mindhárom fájl frissült: aakeylib.js ph_hotkeys_in_editor.user.js ph_hotkeys_in_forum.user.js

    Egyedül a Logout/Gamepod cikkszerkesztő felületét nem teszteltem, azt sosem láttam még, így lehet, hogy megy, lehet, hogy nem megy.

    A hotkey-k tök logikusak, nagyjából én is így állítottam volna be őket (leszámítva a belinkelést).
    Több programban is Ctrl+K-ra van kötve, azért lőttem én is erre. Még a hozzászólás elküldésére szolgáló Ctrl+Enter problémás, mert ugyan elküldi a hozzászólást, de egyben egy új fület is megnyit. Ez régen nem volt így, akkor romlott el, amikor az Opera a Ctrl+Shift+klikk mellett a többi böngészőhöz hasonlóan bevezette a Ctrl+klikk támogatását is. Ha valakit zavar, át kell definiálni másik kombinációra, mert ezt a működést felülbírálhatatlan natív kód okozza.

    Úgy már fullos lenne, ha beállítható is lenne egy minimális GUI-n (extension), de így is nagyon jó, ha valakinek nem jön be az alapkiosztás, max. átírja a kódban.
    Igen, erre extensiont kell írni. Amikor megjelent az Extension API, megnéztem, aztán arra jutottam, hogy amíg működik a user JS-ek támogatása, addig minek szívassam magam plusz melóval :) Az igazán korrekt megoldás az lenne amúgy extensionként, ha lenne egy központi repository, ahonnan a billentyűzetről vezérelni kívánt oldalakhoz tartozó definíciós fájlokat lehetne pluginszerűen letölteni (egy ilyen lenne a fórumos, egy másik a hozzászólásos), és a beállításoknál oldalszinten lehetne a billentyűzetkiosztást szerkeszteni. De én ehhez lusta vagyok :DDD

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák