Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Sk8erPeter #19664 üzenetére

    ezek szerint megnézted, konkrétan milyen dolgok hiányoznak már megint az Operából?
    Nem volt nehéz dolgom, mert van az extension API-ról dokumentáció :) Ha megnézed, az Opera változata szegényesebb, mint. Chrome-é. Korábban megtaláltam az opera.pak fájlban azt a blokkot, amelyben az engedélyezett API-k szerepelnek, ez megegyezik a linken szereplővel.

    Jelen esetben annyit tettem, hogy megnéztem, az ominózus kiegészítő milyen chrome.* hívásokat hajt végre.

    M_AND_Ms: "Ctrl+Shift+V does "paste and go"" Elmennek ezzel a fenébe. Ezt a három gombot egyszerre egy kézzel lenyomni lehetetlen
    Ezt nem értem, elég hozzá két ujj is, Ctrl és Shift bal kéz kisujjal/kézéllel, V hüvelykujjal. Ráadásul a Ctrl+B-hez képest jóval kevesebbet kell nyújtózni hozzá.

    hunfatal: Ctrl+Shift kisujj, gyűrűsujj, V-re meg mutatóujj, simán el lehet érni, én sem értem.
    Laptopon csak a Ctrl+Esc, de normál asztali billentyűzeten a Ctrl+Shift+Escape egy ujjas kombináció nálam, az Esc-et kisujjal nyomom le, a másik kettőt simán kézéllel :)

    -----------
    Ma mókás bug: gyorshívó hátterén jobb klikk, megjelenik a context menü (aminek a mérete még mindig hibásan a gyorshívó zoombeállításától függ), de a kurzorokkal nem az aktív menüpont változik, hanem a gyorshívót lehet görgetni :)

    Most vagy valami nagy dobásra készülnek, vagy nem tudom. Az utóbbi 2 hétben kidobott előzeteseknél eléggé nagy a töketlenkedés, többet haladnak hátrafelé, mint előre.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák