Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Sk8erPeter #21048 üzenetére

    [link]
    Az 1.01 :D

    Badman 4ever: valószínűleg megsérült egy elszálláskor a profilodban pár fájl, és az okozza a problémát. Én a helyedben nem a hibát keresném meg, hanem törölném a problémás profilt.

    daninet: sajnos a letöltéskezelő ennyire primitív az új Operában. Rendszeresen visszatérő kérdés, amit a fejlesztők eddig minden alkalommal ignoráltak (és a topikban rendszeresen visszatérő téma, hogy a fejlesztők ignorálják a rendszeresen visszatérő témát :P).

    Kimondottan torrentre elméleti síkon már kitaláltam workaroundot, de még várok az implementációval, hátha megjön az eszük. Ez arról szólna, hogy egy extension a torrent kiterjesztésű URL-ek letöltése helyett az uTorrent web UI-ba hívna be (chrome.webNavigation API és némi content script).

    Általánosabb megoldásra is van ötletem, de ezzel még inkább várok, mert sokkal több munka. Ez egy pluginből és egy extensionből állna. Beállítható URL szabályok teljesülése esetén aktivizálódna a plugin, ami feldobna egy open-save-cancel ablakot, és teljes egészében ő kezelné a letöltést. De ez sem lenne tökéletes megoldás, mert olyan letöltésekre, ahol egy PHP vagy másmilyen script adja vissza a fájlt, vagy az egy HTTP POST eredménye, nem ugrana. Ha az Opera támogatja majd a jövőben a streamsPrivate API-t, akkor készíthető az O12 tudását hozó megoldás (az I]opera.exe-t és opera.pak fájlok patchelése árán).

    Mint látható, engem is roppantul zavar, de az is látható, hogy igazán jó megoldást nem sikerült találni, csak félmegoldásokat. Ezek megvalósítása ráadásul sok időt igényel, és az egész energiabefektetés mehet a kukába, ha Norvégiában meggondolják magukat.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák