Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Winnie The P #25541 üzenetére

    Mi lehet ennek az oka?
    Valószínűleg az, hogy hibás a bővítmény, ahogyan az oldalán ketten is jelezték, és az Avast nem javította ezt. A Chrome Web Store-ban folyamatosan frissítik, az Operánál 2014-es változat van még mindig, ez alapján valószínűleg magára hagyták az operás változatot. Ha mindenképpen ragaszkodnál ehhez*, akkor tedd fel ezt a bővítményt, és ezzel telepítsd a Chrome-os változatot (vagy onnan a BitDefender TrafficLight-ot, az ismertebb és elismertebb a témában).

    * bár fórumos tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy a vírusirtók böngészős beépülőivel csak a folyamatos szívás van, és az egyértelműen kijelenthető, hogy nem akkor vagy nagyobb biztonságban, ha a vírusirtó látványosan karácsonyfát csinál a böngésződből a bővítményeivel, hanem akkor, ha a háttérben bármiféle felesleges, a böngészést lassító komponens nélkül is képes hatékony védelmet nyújtani

    pulyka jocó: az egy közel 2 éves verzió közismert biztonsági hibával. Egyszerűen felelőtlenség lenne leírni az automatikus frissítés letiltásának módszerét, hogy még évekig azon a változaton maradjál.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák