Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Robokutya #26145 üzenetére

    hogyan tudok olyan menürendszert feldobni az operára mint amijen a foxnak van?A szokásos menű nevekre gondolok szerkesztés fájl meg satöbbi?
    Sehogyan.

    Illetve kicsit keveslem a gombsort azt hogy tudom okosítani teszem azt az uj oldal kérés a kisházikó esetleg nyomtatás ikon satöbbi?
    Legfeljebb olyan bővítménnyel, ami adott funkciót hívja meg, ha létezik egyáltalán olyan, de ekkor az ikon a címsor jobb oldalára kerül.

    illetve az nem stimmel hogy ha ezt a fórumot megnyitom rinyál a tanúsítványlapa miatt.
    Ezt a PH szúrta el, nem újította meg időben a tanúsítványát, és az lejárt. Azonban sok szereplő cache-eli a tanúsítványok státuszát (Windows, böngésző, vírusirtó), az egyik lehet a bűnös. Az első két csoport már frissült volna ennyi idő elteltével, így a harmadikra tippelek, azaz az SSL kapcsolatba erőszakosan betolakodó vírusirtóra. Keressél a beállításainál olyasmi bekapcsolt opciót, hogy ellenőrizze-e a HTTPS/SSL/TLS/biztonságos kapcsolatokat, kapcsold ki, nézd meg, hogy megy-e a PH, aztán saját belátásod szerint kapcsold vissza vagy sem. Nekem Kaspersky telepítése után az első dolgom kiiktatni ezt, mert azonkívül, hogy kényelmetlenséget okozhat, mint most, sokszor egy vírusirtónak gyengébb az SSL/TLS implementációja, mint a böngészőé, és olyan is volt, amikor egyenesen sérülékenyek voltak, szóval a védelem erősítése felkiáltással a védelmet gyengíthetik.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák