Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz cousin333 #4512 üzenetére

    Legfrissebb van mindig mostanság, egyből ráugrottram erre is. Ezzel még nem volt gond, de ez nem ilyen egyszeri hibajelenség, már régóta tapasztalom, és nem egy ilyen egyszerű bugnak tűnik, hanem alapvető problémának, amit nehéz kitesztelni, reprodukálni és megoldani.
    Új operától eléggé ódzkodok, mert benne a rakás jelszavam, cookiem, jegyzetem, teljes levelezésem 6 fiókkal többszáz megával, toolbarok, panelek, személyre szabva stb. Ha meg visszamásolgatom, ugyanott vagyok, nulláról felépíteni meg halál.
    Az az érzésem, hogy linuxon segítene, de a windowsos hibák más jellegűek szerintem. Talán a beragadt processzen segítene.

    Még valamit elfelejtettem, ez is már régóta kisért. Cookiek törlése eléggé bugos, némelyiket nem is tudom törölni, mások pedig törlés után is bent maradnak, nem közben tette be egy aktív oldal, hanem nem is törölte, csak eltűnt a listáról, mintha.. Arról nem is beszélek, hogy a törlés bűnlassú, pedig úgy kéne menni egy normális algoritmussal mint a villám.

    Még még egy. Windowson rettentő sokat használom azt, hogy a képernyő bal szélére (azon belül bárhova vertikálisan) kattintvan megjelenik a panel. Linuxon nem tudják megcsinálni ezt valahogy, mert csak a nyílra kattintva nyílik, de ott már átszoktam az f4-re. De azért bosszantó apróság.

    ff: becsuktam, mert a gui-ja nekem megszokhatatlanul egyszerű és csúnya. Persze máshogy vagyok szokva, azért.

    [ Szerkesztve ]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák