Új hozzászólás Aktív témák

  • P.H.

    senior tag

    válasz cousin333 #4567 üzenetére

    Pár kérdésem lenne:

    - így használom már jó ideje. Van arra valami mód, hogy ha több oldalt nyitok meg, mint amennyi elfér függőlegesen, akkor azokhoz, amik tab-ja nem fér ki a képernyőre, hozzá tudjak férni mások bezárása nélkül? Most kicsúsznak lefelé az ablakból, Window menü nincs, több oszlopba nem tudom törni. (De az is jó lenne, ha pár pixeles magas elválaszókat lehetne tenni a fülek közé, nagyban megkönnyíteni számomra az áttekinthetőséget)

    - valamit nagyon elszúrok, mert már a régóta ha alapértelmezetten hagyom a Tools/ Preferences.../ Advanced fül/ History alatt, hogy törölje-e a cache-t (Empty on exit nincs bepipálva), akkor legközelebbi indításkor nem frissül az oldalak tartalma (nagyrészt a fenti képen látható oldalak indulnak mindig, a bookmark-okat másra használom), ugyanazt látom pl. fórumokban, mint amikor kiléptem. Mihez kellene hozzányúlnom?

    - a legújabb, 10051-es build megint így indul (de nem mindig :F ), az előző 1-2 build már jó volt, azelőtt állandóan ilyen volt a PH fórum bármely oldala, az első F5 frissítésig. (default 120%-os nagyítás van megnyitáskorra beállítva, ez lehet az oka?).

    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙

Új hozzászólás Aktív témák