Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz krealon #14694 üzenetére

    Megcsinaltam amit irtal, Koszonom.

    (#14696) shev7 A Digi elott egy kis szolgaltato adta a kabelnetet, nem kellett semmi PPPoE kapcsolatot letesiteni, es nem is volt jelen A nem azonositott kapcsolat.
    Ez zavart meg, mert nem tudtam mire velni, raadsul amikor megcsinaltam a PPPoE kapcsolatot forgott a karika mert kereste a nemletezo halozatot. Mint irtam regebben annyira azert nem vagyok buta mert mar a kezdeteknel lekerdeztem parancssorbol ami kellett es be is irtam csak az Atjarorol nem tudtam semmit. En azt kerdeztem hogy mit kell oda beirni.
    Amugy pedig eleg szegyen hogy a Digi meg mindig egy mara mar elavult kapcsolattal leptet be amikor mas kis ceg modernebb megoldast valaszt. Nekik ugy volt reklamozva hogy Ethernet to Ethernet kapcsolat.
    De tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy teljesen felesleges ezzel foglalkozni.
    Ja, csak akkor lesz erdekes a dolog amikor az Esemenynaploba bekerul egy olyan bejegyzes hogy elfogyott a naplozasra szant hely. Az NlaSvc szerviz parnap alatt tobbezer bejegyzest keszit.
    Persze az lenne a legegyszerubb ha veszek egy router-t es akkor eltunik A nem azonositott halozat, csak en nem akarok router-t hasznalni, mert nincs ra keret.

Új hozzászólás Aktív témák