Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz btz #31045 üzenetére

    Alapesetben minimum megfelezi a sávszélességet azon a kütyün, ami a repeater-re csatlakozik, illetve vegyes véletlenszerű leosztásban (az AP-n és repeater-en is lóg legalább egy-egy kliens) jelenthet némi korlátozást (alapesetben minden egy csatornán osztozik, a repeter-en átmenő forgalom duplán, kivéve pl. ha az AP és repeater is két [vagy még több] rádiós és véletlenül pont el tudod ideálisan rendezni ezeket és a klienseiket úgy, hogy ne zavarják egymást, de ez már elég speciális, nem épp "plug and play" eset).

    Nem minden gyári OS támogatja és egyforma custom OS-el sem minden chipset tud WDS módban együttműködni (ami egyénfüggő, hogy probléma-e vagy sem, de lehet) és ha igen, akkor sem mindig triviális felépíteni egy WDS-t (ismét: ha kell... de lehet hogy most nem is gondol rá, hogy kell, később viszont egyszerűen nem érti majd, hogy mi a baj, "miért nem látja a TV a telefont?" és hasonló kérdések merülnek fel...).

    Ne mindig működik egyszerűen és jól, hogy az egyes eszközök automatikusan a nekik ideális (hozzájuk közelebbi / kevéssé árnyékolt) AP-re csatlakozzanak, manuálisan pedig kínos kapcsolgatni, főleg véletlenszerűen mozgó eszközök esetén (márpedig a WiFi-t jellemzően mobil eszközök használják, amik azért mobilk, hogy mozoghassanak is...)

    Biztos lehetne még sorolni, de szerintem kiindulási alapnak elég.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák