Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    válasz Gubek-Einste #43260 üzenetére

    Ez a Netgear AC750 (EX3800) külső antennás, ezért néztem ezt. Meg - amennyiben szükség van rá, de ez majd elválik, ha beüzemelem az új Xiaomi routerrel az 5GHz-et - úgy gondoltam, hogy ezt az előszobába tenném, ahol totál nyitott terepen van a konnektor. Ok, tény, hogy a padló közelében.
    Repeatert - lehet, hogy tévesen írtam, extenderre/boosterre gondoltam - direkt nem is akarok a sebesség feleződés miatt.
    A custom fw-ekből elegem van. Elismerem, hogy jók, biztos vagyok benne, de nekem valahogy sosem sikerült működésre bírni. Anno egy TP-Link WR943, vagy 940ND (már nem emlékszem milyen volt) routeremre próbáltam talán DD-WR-t varázsolni, pont azért, hogy repeaterként állítsam be. Már nem tudom mi volt a gond, de nem tudtam megcsinálni. Most az N18U-ra akartam FreshTomato-t tenni, nem sikerült flashelni, egyszerűen nem látta a progi a routert, pedig pingelni tudtam! Szóval én a gyári megoldásoknál maradnék, nem mennek nekem a cfw telepítések, pedig mindent leírás alapján csinálok/csináltam.

    "Ha megoldható akkor inkább az a javasolt, hogy kábeles kapcsolattal használjál egy második wifi router-t AP módban."

    Ez van most is, az alaprajzon szereplő AP2 jelű N18U router kábellel csatlakozik a HGW-re, AP módban van, wifi ki van kapcsolva rajta. Kapcsoljam be ezen is a wifit? Vagy nem erre gondoltál? Ha ugyanazon wifi beállításokat kapja meg, akkor az gyakorlatilag kiterjeszti a másiknak a jelét? Vagy ez esetben inkább zavart okozna az erőben? :)

Új hozzászólás Aktív témák