Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    Letudtam végre én is a placement meccseket, 5-5 lett a meccsek eredménye és 49-es ratinget kaptam. Anno azt mondtam, hogy olyan 40-45 közé várom magam, így ezt most jó eredménynek könyvelem el, még akkor is ha ez picit átlag alatti (top54%). Ez az első FPS-em az utóbbi 15 évben és már nem vagyok 20 éves, szóval ez így szerintem korrekt. Innen lesz szép fejlődni :)
    Főleg Roadhoggal nyomtam, a vesztes meccsek nagy részén is elég jól ment a játék szerintem, legalábbis az érmeket (főleg ezüst és bronz) osztogatta rendesen. Cserébe viszont amiben a többség gyenge volt az a hero választásban. Úgy vettem észre, hogy az emberek nem tudják/érzik még, hogy milyen egy jó csapatösszeállítás, mit mivel lehet counterelni. Nem tudják, hogy melyik hősnek mi a feladata a pályán. Engem nem zavar ha valaki mellélő, én se vagyok egy Seagull, de amikor az ember már tudja, hogy a csapatösszeállításnál elmegy a meccs, ott néha azért ideges vagyok. Volt hosszabbításos meccsünk, mi kaptuk a defense-t, erre hoznak két Junkrat-et. Nálam már ez a kategória is a Hanzo/Genji main szint... Van a másik véglet, aki minden halál után hőst vált, nem szól és teljesen összezavarja a saját csapatát... Utolsó meccsre meg jött egy Tracer aki a Hanamura attackon az ajtón kívülről lövöldözött befelé... Ráadásul volt a csapatban egy Tracer main aki könyörgött, hogy váltsanak, mert ő be akarna menni az ajtón, persze ez se történt meg.
    Ami jó volt, hogy leave nem volt egy sem, vagyis pontosan kettő, de még meccs előtt, így azok a meccsek elmaradtak és nem számolta meccsnek, legalábbis a 10 placementbe nem számított. Beszélni nagyon kevesen beszéltek, de azért időnként igen.
    Most lesz egy kis competitive pihenés, elkezdek DPS-ekkel is gyakorolni picit, egy meccs volt csak ahol DPS-t kellett játszanom, Reapert választottam, elég jól ment, POTG is enyém lett ulti nélkül is :) Néha vannak meccsek amikor úgy érzem, hoyg a tank helyett jobb lennék DPS-sel, mert a saját DPS-ek semmit se csinálnak...

Új hozzászólás Aktív témák