Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz #94529552 #1897 üzenetére

    Néhány évvel ezelőtt az volt a trend, hogy minél vékonyabb legyen a tévé (mondjuk két centi), ami nulla hangdobozt jelentett. AZ AS600-asom kb. 5 centi vastag, ami már enged létrejönni némi hangzást: túlvezérlés nélkül is van elég hangerő, némi kevéske mély meg van magas is. Szerintem szól úgy, mint egy 61 centis CRT.

    A még keskenységre törekvő LG 42LV4500 hangja kritikán aluli volt, zsebrádió-szerű se magas-se mély valami, ráadásnak a pici hangsugárzók erőlködése következtében zizgett a tábla lemez a hátán... mivel a saját hangszórói kis csatlakozókkal voltak rádugva, így még beleforrasztani se kellett, kapott egy videoton hangdobozpárt, ami elpihengetett a tévé mögött, így a tévé saját belső erősítője vitte a két dobozt, a hangszórórácsán hoztam ki a vezetékeket (látni elölről nem lehetett) :D

    Amúgy ez a hűdelapos tévé trend is egy idiótaság: ahol a hangszórók vannak ott eleve duplavastag a tévé, illetve gyakran hátrafelé állnak az aljzatok, ami miatt ugyancsak esélytelen közel tenni a falhoz még 90°-os csatlakozókkal se.

Új hozzászólás Aktív témák