Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    Akkor menjünk sorba::
    junior11
    Persze, lehet hogy igazad van, A panasonic.hu oldal is neked ad igazat, de tudom, hogy azt a lengyelek szerkesztik, lehet elírás is. Mostanában lesz úgy is, egy fejtágítás a Pana részéről, majd feldobom a kérdést.
    Sajnos néha a márkaoldal is írhat valótlan (pld lg, hu)
    A Studio Master Color ugyebár az AX800-asnak (ill a 900-asnak) a privilégiuma volt. Bevett szokás ugye, hogy a köv. évi családnál az egy szinttel lejjebb lévő típusokba is beleteszik azt a technikai Know How-t, ami az előző évad csúcs típusba volt csak megtalálható. Nem hiszem, hogy a Pana átugrott volna több modellt egyszerre (ugye, efölött még ott van a CX700/CR730/CX750 is)
    A dobozon szerepel a Studio Master Color logó (tehát nem hazudnak) de szerintem ebbe nem azt tették bele.
    Eddig még nem találtam erre utaló ki/be kapcsolást, ahogy a Local Dimming-re sem (pedig azt még az LG-nél is ki/be lehet kapcsolni) Első ránézésre a CX700-asnak jobban elhiszem a fentieket, annak jobb képe van (vigyázat, ezek ugyebár mindig erősen szubjektívek szoktak lenni)

    ht42 Köszi, de ezt a dolgot, talán én írtam ide le pár hónapja (vgay az LG fórumba, már nem tudom). A youtube tele van ilyen tesztekkel, érdemes őket megnézni.

    Stevenstyle
    Már ezt sem mindig helytálló. Utalnék a pár héttel ezelőtti beírásomra. Akkor a 650-est (IPS) hasonlítottam össze a 600/630-assal (VA). És......... hát csúnyán elvérzett ez az IPS legenda (mmint hogy az IPS oldalról tök jó, a VA meg tök szar) Nem mondom, hogy 179,9 fokos szögben -ki az a barom, aki így nézi a TV-t- tök fainos a VA panel, de korántsem annyira, mint az egyesek állítják. Én sokkal "szarabbnak" látom pld vertikálisan közelről (azaz, a habtestemet szinte neki nyomva a TV-nek és úgy lenézni rá)
    Érdemes szemmagasságból is megnézned a VA panel sokat szidott oldal elszürkülését.
    Garantáltan megfogsz lepődni a látatoktól :K

Új hozzászólás Aktív témák