Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz sith7 #13964 üzenetére

    Ha egy kész buildet követsz, akkor abban jó eséllyel gondolnak arra, hogy kell HP, kell resist, kell valamilyen AoE skill a tömegekhez és valami hatásos a bossok ellen, legfeljebb az szintezés során kell rá figyelni külön, amíg még nem a videó által ajánlott gearben mégy.

    Én nem játszottam nekróval, de itt a fórumon is többen vittek ilyen karaktert. Ha a saját karidra vonatkozó kérdésed, problémád van, akkor először a játék oldalán a karakterlapodon (baloldalt felül az accountnevedre kattintva jön föl) a privacy settingsnél szedd ki a pipát a "set profile as private" elől. Így utána be tudod linkelni a fórumba a karaktered (characters és kiválasztod), máskülönben nem látható, hogy milyen cuccal mégy és mit raktál ki a passzív fán.

    A poetrade használatával azért célszerű kezdőként minél hamarabb megismerkedni, mert a build kiválasztásánál is célszerű ott ellenőrizni, hogy kb. mennyibe fog fájni, legalább a unique cuccok. A trade távolról sem kötelező, de kezdőnek SSF karit indítani szerintem komoly mazochizmust jelent.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák