Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    Megint variáltam egy kicsit a slayerrel. Rájöttem, hogy mivel én bleedre is megyek, célszerű gyakorlatilag állandóan Blood módban lennem, arra meg jobb a cyclone, mint a bladestorm, mert az utóbbinál a bónusz aura sebzés statikus, nem jön velem.

    Vettem egy -7manás gyűrűt, innen kezdve a pálya elején bekapcsolom a ringlispílt és akkor állok le vele, ha valami érdekesebb esik.

    Szintén ennek köszönhetően ment a Herald of Purity és jött helyette egy Blasphemy+Punishment. Próbáltam a Pride-ot is, de azzal az a gond, hogy 4s alatt megy csak fel max dmg bónuszra, és mégül csak 3%-kal ad többet, mint a Punishment azonnal. Így most War banner / Blood and Sand / Flesh and Stone / Punishment felállásban megyek, a számomra teljesen kielégítő. T9 volt eddig a legmagasabb szintű map, ami esett (lvl82 karakterrel) és gond nélkül ment annak dacára, hogy még mindig a Tabulában szaladgálok, röhejes 4,5k élettel, még über lab nélkül.

    A következő nyolc szint az Impale nodeokra megy majd el, és akkor megnézem, hogy a Dread Bannerrel jobban működik-e?

    Kérdés: CWDT-ben eddig egy enfeeble volt a Molten shell mellett, de mivel most van egy állandó curse aurám, az nem igazán tud érvényesülni. Milyen nem-curse defenzív spellt érdemes használni?

    Más: a karakterlapon másnál is csak a fegyver base critjét mutatja crit chance-nél? Korábban úgy emlékszem, hogy a különböző módosítókkal növelt értéket jelezte.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák