Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    Had zaklassam már a veteránokat eddig volt egy centrifugás karim egy reave és most ez, naon tetszik a totem már már gusztustalan nagyobb pályákon, eddig nem vettem túl komolyan a játékot T8ig játszogattam, de most magával ragadott és szeretném jól, jobban csinálni .

    Eddig T1 map is kifingatott, annyira papír volt, de ahogy telt az idő és ráéreztem T11es pályát kéken megcsináltam szóval bár fingom sincs, hogy épül fel a játékmechanika de odafigyeléssel bírja vicces 10 chaosbol. :DDD
    imé: [link]

    Had kérdezzek már sokat, mivel fullosan kezdő vagyok és a játék finoman szólva sem segít még az összefoglaló elolvasása után sem elég az info.

    1.) Hogy a toszba jönnek össze nektek ezek a több ezres armorok, evák? nekem alapon 800 körül van és nem látom, hogy bármi skálázáná max egy 3000-res flaska
    2.) Totemnél ha bedobtam magam plannerbe kb 180k dps-t ir ki szénné buffolva a dps frostboltnál ez 1 totemre értendő, csak érdekel?
    3.) Messze nincs még kész most is 5link a főskill de nem értem aki belenéz a buildbe mitől feketék a csávo golyói? csak kérdezem nem irigység ?:)
    4.) Aztán mire valók ezek az incubatorok? primal, singular, fine stb?
    5.) Ha nullás a gemem és menet közben felqualitizem 20 ra az úgy ugyanolyan erős mint egy alapból 20-as? mivel tudok 21-es qualitit csinálni?
    6.) Az utolsó ascendancihez 6 küldi kell, istennek nem akarja beadni a 6.at ez ilyen random vagy befolyásolható?
    7.) Van egy 4 linkes vértem közben vért pisikilve csináltam egy 6 linkes vértet ennek a buildnek az alapja egyszerüen mindenem rámegy, hogy kötögessek meg szinezgessek mint a dedoba tudom nem játszom elég effektiven ezért ha valaki leirná miket érdemes farmolni momentán stabilan nagyon hálás lennék…megyek lefele a bányában tolom a mapokat esik is cucc de annyira kezdő vagyok fél életem itt fogom leélni mire ráérzek mit tartsak meg, szóval miket farmoltok ti?
    8.) kraftolásról valaki segitene egy pici leirással pl..van egy nekem tetsző sisak amin csak egy prefixet szeretnék forgatni erre van lehetőség és ha igen miért nem?:)

    köszi a türelmet. :R

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák