Új hozzászólás Aktív témák

  • sirdond

    őstag

    válasz simondr #22810 üzenetére

    köszi a konstruktív hozzáállást, nekem lenne egy kritikám a leírtakkal kapcsolatban, ne negatívumként fogd fel. csak próbálom egy átlagos játékos szemével nézni a dolgot:
    az általad leírt dolgok sok esetben ideális helyzetet feltételeznek és szinte állandó trade interakciót és rengeteg játékon kívüli időt igényelnek.

    - über labban általában a gem-ek hozzák a legtöbbet, beárazni és eladogatni egyesével a rengeteg különböző quality és level-lel rendelkező gem-et, nagyon sok idő
    - delve egyértelműen a legjövedelmezőbb, viszont a sulphite beszerzése és szinten tartása koránt sem egyszerű (bár az új master mission átdolgozással, megint egyszerűbb lett). a fossilok eladása, megint rengeteg idő, főleg, ha azt választja az ember, hogy nem bulkként adja el azokat.
    -altar of sacrifice lvl3 rng based, ezzel érvelni nem valós segítség szerintem, arról nem is beszélve, hogy az upgradehez szükséges itemek elég valószínűtlen, hogy nem lesz meg, azoknak beszerzése megint idő.
    - syndicate-en belül, ha nincsenek az adott helyen az emberek, rohadt sok idő a megfelelő módon átrendezni.

    - a többit viszont jó példának tartom, amit érdemes lenne mindenkinek alkalmaznia.

    az átlagos játékosnak pedig általában időből van a legkevesebb és szerintem azt a kevés időt általában nem trade oldalon történő állandó nyomozásra akarja eltölteni, hanem tényleges játékkal.

    ha meg valakinek ennyi plusz ideje van, szerintem sokkal egyszerűbb currency-t flippelni, az is hoz minimum annyit és ott legalább csak egy dologgal kell egyszerre foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák