Új hozzászólás Aktív témák

  • simondr

    senior tag

    Így van, guildem hivatalosan is megnyitotta kapuit a PH fórumozók részére :K

    (#23387) Plazmacucci
    Nem hinném hogy zavaró lenne annak a pár, teljesen normális embernek a jelenléte, aki jelenleg is ott van. De ha jobban érzed magad tőle szólok nekik, hogy regeljenek be PH-ra és akkor nincs PH-n kívüli tag, lol :DDD

    (#23385) sirdond
    Szívesen, gyertek bátran! Igazából a guildben levő tagokat már korábban is zavarta, hogy kevés az aktív player a guildben, így azt hiszem mindenki jól jár ezzel.

    (#23391) tibee77
    így van, írjatok nekem in-game és megy a meghívó.

    2 dolgot amúgy előre leszögeznék. Az egyik hogy nem szeretnék sok stash tabet a gulid stashbe, mert mint tibee77 is írta, nem jelent előnyt. Annyi lesz a hozadéka, hogy sokkal több "szemét" kerül a guild stashbe, és nehezebb megtalálni amit keresel. Persze ha felmerül mint valós igény és vannak mellette észérvek, akkor megvitatjuk. Jelenleg amúgy 7 stash tab van a GS-ben, szerintem elég kell hogy legyen még +10 vagy +15 létszámbővülés esetén is.

    A másik: ok, akkor van history. Viszont nem szeretnék órákat eltölteni azzal, hogy "jajj Iron, betettem ezt meg ezt a guild stashbe és eltűnt, megnéznéd mi lett vele?" Kivételes esetben erre is sor kerülhet, de emberek pls ésszel használjuk a GS-t. Ne rakjunk bele Doctor kártyát mert oda akartam adni a Józsinak... és ne ott cserélgessünk currencyt ha egy mód van rá, mert ha a fenti módon lesznek beállítva a jogosultságok, akkor bárki kivehet nem neki szánt currencyt is. GS-be olyan dolgok kerüljenek, amiért akkor sem fáj a szíved, ha eltűnik.
    De majd úgyis kialakítjuk ennek a használatát menet közben, de az előrebocsátom, hogy nem szeretnék sok sok órán keresztül GS-ből eltűnt cuccokat keresni...

Új hozzászólás Aktív témák