Új hozzászólás Aktív témák

  • Pitymaszter

    tag

    Fúúú rendesen megy a rage az official oldalon a manifesto hozzászólásokban.
    Mondjuk meg is értem egy részt, mivel én is szeretek/szerettem craftolni a dolgokat saját magamnak minthogy meg vegyem. De egy kicsit lehet elhamarkodott a dühkitörés mivel nem látjuk még az egész képet. Itt lesznek az új influence itemek ( ha jól tudom 4 lesz belöle + shaper és elder is az). és ha jól láttam/tudom egy item lehet 2 influence hatása alatt. [ITEM1] [ITEM2]
    Azért így ezekből is már elég jókat lehet majd craftolni még úgy is hogy 1 a multi craft és +2 mod. Plusz nem tudjuk milyen modok tartoznak majd egyes típusú influence-hez.
    (csak úgy megjegyezném régi nagy vágyam hogy a multi craft legyen neutral mod azaz ne tartozon suffixhoz vagy prefixhez bár ezt a változtatást nézve nem lesz soha belőle semmi az is biztos!)

    @Har_melin: Őszintén nem értek a necro-hoz és nem is akarok (utálom az a playstylet). De elfogadom amit mondasz, de ettől függetlenül még játszható lesz necro csak jókora beruházással.(igaz 3.8 patch szintet nem fogja eléri soha vele)
    De már megszokhattuk a GGG-től hogy fel buffoljuk kövi ligában lenerfeljük, hogy teret adjuk más "elhanyagolt" skilleknek és így tovább és így tovább...

    [ Szerkesztve ]

    BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

Új hozzászólás Aktív témák