Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz Har_melin #23988 üzenetére

    Oké, átfogalmazom. A jelenlegi bow setupok lettek eléggé megnyomva. Ami mondjuk ha jól kapják el a többi skill buffját, nem lesz egy nagy probléma, mert pont írtam is pár napja, hogy minden ranger kb ugyan úgy néz ki 1 éve.

    Amit nerfnek érzek:

    -Mirage archer: Gyűlölöm, ahogy minden olyan playstyle-t, ami megcsinál helyettem valamit. Ettől függetlenül mindenki használta, és tényleg erős volt nagyon. Ha a sebzését visszaveszik, akkor a boss dmg-t is erősen fogja befolyásolni.

    -Point Blank: Ez főleg league starternél lesz érezhető. Elég jó kezdő setup volt, hogy a barrage dmg-t kiegészítette a point blank, míg a map cleart elintézted egy olcsó Lioneye's Glare bow-al, aminél a far shot kompenzálta a PB büntetését. Ez a 20% nerf, ami effektíve olyan átlag 10-15% lesz, az elején azért szerintem érezhető lesz bossfightoknál. A végén baromi mindegy lesz, hogy 3 millió helyett 2,8 milliót sebzel a bossba, szóval nem ez fogja kivégezni a barrage-t, csak apró kellemetlenség.

    -Hyrri's Ire nerf: Ez az ami személyesen is érint, mert már akkor is az egyik kedvenc chestem volt, amikor 3.0 környékén 2 alchemy volt egy top roll. Lassan találta meg a nép a buff után, de tényleg op lett ezzel a rengeteg flat coldal. Ez az amit leginkább sajnálok, mert amúgy viszonylag nehéz körbeépíteni, a teljesen hiányzó statok miatt.

    Összefoglalva nem a világ vége, és ha jól kapják el a buffokat simán lehet totálisan jó ez a változtatás, csak furcsa, hogy ennyi nerfel írták tele a manifestot, több pozitív pontot vártam, esetleg néhány új exalted mod teaserével vagy ilyesmi.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák