Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz KubanitoS #24700 üzenetére

    Meglestem. Érdekes, több DPS-re számitottam Starforgeal, konkrétan azt hittem agyonveri a facebreakert, de úgy néz ki tévedtem. :) Mindent "aktiváltam", igy lett 1,3 milla. A FB slayeremnél volt 1,6 millió körül. Tegyem hozzá, hogy pl. a Transcendent jewel extra crit multiját nem számolja nálad a PoB. Thiefs Tormentet próbálgattam pár napja, de nem fogysz el néha? Láttam elég sok kompromisszumot kellett kötnöd azért a +60 life és +30 mana / hitért. Blood magic, alacsonyabb resistek. Csináltam egy brunnehildés verziót a tiedből kiindulva. :P

    Passziv fa: Point Blank nem kell, nem jöttem rá, hogy minek az neked. Executioner helyett Swift Skewering, meg van még egy-két dolog, más megközelités.

    Gear: Thiefs Torment helyett egy two-stone resist gyűrű. Phys dmg, life, resist. Rengeteg jó van trade-en és jó áron. Másik gyűrűnek pedig -8 manás Praxis. Impales Watchers eye nem kell, flaskoknál pedig a Diamond flask extra attack speeddel kihagyhatatlan. Mellé egy Sulphur és Jade amiket még cseréltem. Blood of the Karui és a Lions Roar maradt.

    Skill gemek: Cyclone okés, grat az awakened melee physhez. Néztem, 10 exától kezdődik. :DDDFegyóba kéne egy 4+2 link a mostani 3+3 helyett. :P Ha ez megvan, mehet egy Leap Slam + Faster attack kombó és egy Vaal Warchief + Vengeance + Melee physical + Brutality. A mostani 130k és 150k DPS-ek helyett lenne egy fél millás Warchiefed és egy 450k Vengeance.
    Sisak: Lvl1 Precision (ha lesz lvl3, vagy lvl4 enlightened akkor növelhetsz rajta), Blood rage, Blood and Sand és Dread banner.
    Cipő: Flesh and Stone, Maim, Pride, Enlighten
    Kesztyű: Lvl 6 Immortal Call, Lvl4 CWDT, Increased Duration és a Vulnerabilityt cseréld le Lvl7 Punishmentre.

    DPS 1,3 milláról 1,9 milla. Life 5200-ról 5700 és ész nélkül pöröghetsz, nem kell a manával törődni. :P Itt a Pob link.

    Har_melin: Én is megvettem a cipőt, lealkudtam 4 exára. :D Meg egy facebreakert +1 lvl to socketed gems moddal 20c-ért. Van már lvl21 Cycloneom is, mondhatom, hogy komplett a build. Majd ha találok valami jobb implicitet FB-re, arra még lecsapok.

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák