Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz tibee77 #24720 üzenetére

    Pont láttam empyrian 2-3 carryjét tegnap. Ennek örömére én is lehoztam ma. Mondjuk hülye voltam és a szekérnél várós stratégiát toltam végig, és felmászott a lépcsőre így négy portál elment a villogó, kijárhatatlan maze-re, de végül meglett.

    Amúgy nekem a legtöbbet az segített, amit tegnap láttam a streamen, hogy alulra indul az ajtóból és az első civilnél vár, míg Sirus elsüti a cuccait az elején. Nem nagy dolog, de én felülről berohanva, kétszer haltam annál a résznél, ami ugye alapból eléggé szétcseszi a fightot a + tornádók, és az abból általában következő kötelező suicide(ok) miatt. Ha az első fázisokat kihúzza halál nélkül az ember, akkor amúgy tényleg totál normál fight, a megidézett tornádók kontrollálhatóak, a skilljei meg tanulhatóak.

    Ha javítják a bugokat szerintem jó kis harc lesz ez, de azért tényleg kicsit sok furcsa dolog szaladt bele. Nekem főleg a grafikai problémák jöttek elő. Egy fightom ráment a láthatatlanná váló bossra, egyszer meg kiteleportált a körből és onnan nyomta a die die die-t. Most a lépcsőn a maze volt fura, mert fehéren villogott, és totál eltűnt néha, így nem láttam van-e egyáltalán kijárat. A hiba lehet nálam van, de baromi szar volt.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák