Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz m.lala #26003 üzenetére

    "Nem tudok elég hálás lenni akkor jöjjön még pár kérdés"
    válaszonként 2 exalted lesz, a többiekét is nálam tudod fizetni :DDD

    Craft brench ez az a kraftolós asztal hideoutban?
    igen

    Implicit mod-ez egy craftolt tulajdonság,mint amit pl ascendancyban is ha ráhúzok pl. kesztyűre? És ehhez kapcsoltan ha szeretnék egy jó sapi rollt pl. freezing pulse damage+40% annyi labor míg be nem adja? Hát normálisak ezek? ;]
    Implicit az, ami nem craftolható, egy tárgyon a két vonal között lévő tulajdonság(ok). Amelyik cuccon alapból nincs ilyen, arra is kerülhet vaal orb segítségével. Az implicit alapvetően nem változtatható, ami rajta van, az marad, max az értékét lehet bizonyos határok között változtatni.
    A freezing pulse +40% az enchant, amit igen, lab-ban tudsz megszerezni, a +40%os verzió az über labban van, és igen, addig futod a labot, amíg be nem adja. Ezt némileg könnyebbé tudod tenni ha:
    - labra specializált karaktered van, és némi gyakorlással néhány perc alatt végigfutsz
    - megkeresed a rejtett dark shrine-okat, és reménykedsz, hogy valamelyik beadja a +1 enchant lehetőséget, ilyenkor eggyel többször probálkozhatsz. Ezen Dark Shrine-ok helyei (legalábbis az, hogy a labirintus melyik termében van, a poelab.com-on megtalálható, itt mindennap fent van az aktuális layout)
    - veszel / szerzel + 1 enchant prophecy-t, ezzel megint csak eggyel többször használhatod az enchantolót

    Craftolásnál az asztal minden lehetőséget mutat, plusz a mesterek craftja csak fel kell oldani a recepteket?
    Egy craftról tudok, ami nem látszik a bench asztalon, ez pedig a + level of socketed support gem, és ezt a Mastermind-tól lehet megszerezni, ha vagy olyan szerencsés, hogy pajzsot dob.

    Mijaza watchstone és kivel kell érte lefeküdni? :DDD Vagy mi dobja? Mindig a conqueror?
    Jó hír (vagy rossz, ezt igazából Te tudod), senkivel nem kell lefeküdni értük :) viszont Te lehet feküdni fogsz párszor mire szerzel egyet :D ugyanis ezt dobják a conquerorok, atlasba tudod berakni, megnöveli az adott terület mapjainak tier-jét, de ha jól sejtem, ezt már tudod :)

    Sulphite scarab hogyan szerezhető?
    Most már elég sok helyen szerezhető, lehet venni másoktól, eshet különböző eventekből, (Delirium, Blight, Legion,) illetve, ha Cameria a Syndicate-ben az Intervention-ben van, akkor Ő ilyet dob. minél magasabb a rangja, annál nagyobb minőségű scarabot dob. (jellemzően a legtöbb syndicate tag scarabot dob, az Intervention-ben) ill. ha Ő az intervention vezetője, akkor mindent 2x csinálja mert a vezetőnek két ládája van, a tagok 1 ládájához képest

    Craft bench opció a bányában akkor ez tulajdonképpen egy recept mint a 6l armor? amit felszabadítok és tudok használni a padon?
    Igen, ahogy haladsz lefelé a bányában, itt ott lesznek kövek, amiket ha megérintesz, akkor egy receptet kapsz. Nem tudod eltéveszteni, de elég ritkák, és meg van szabva, hogy milyen helyeken és milyen mélységtől lehetnek. Nagyjából az összes socket-tel, link-keléssel, és socket színnel kapcsolatos receptet itt tudod megszerezni. És igen, az adott ligában onnantól kezdve már tudod használni és annyi páncélt 6-linkelsz, amennyit bírsz :)

    Mijaz az alternatív fegyver slot?
    karakterlapon van I-es és II-es fegyver slot, a másodikat jellemzően mindenki azért használja, mert az oda berakott kövek szintén fejlődnek, amiket később tudsz használni, vagy eladni.

    Alap craft élő példával van egy szimpi kesztyű 4 slot stb-fehérré teszem, aztán Orb of Transmutation kék lesz és itt Orb of Alteration amig nem lesz meg mondjuk 3 normális resist ha erre vágyom és innen jöhet az orb of regal? Ha meg nem jó kezdhetem előlről….hehe remek…lehet tényleg jobb venni, de akkor nagyjából jól értem?
    Majdnem, annyi, hogy ha kék egy tárgy, akkor maximum 2 affix lehet rajta, méghozzá maximum egy prefix és maximum egy suffix, az az 1 life és 1 resistance. De 2 resistance már nem. Ha regált ezek után rányomod, akkor már 3 tulajdonság lesz rajta (regal hozzá is ad egyet randomba). Ezt leszámítva jól mondtad, és igen, lehet olcsóbb venni. Sima itemeknél mindenképpen megfontolandó, ha már valami spéci influenced cuccot akarsz, és pl. ki is esett az adott tárgy, akkor megfontolandó a craftolása.

    Mi az az influenced item?
    Elder, Shaper, Redeemer, Warlod, Hunter és Crusader influenced itemek lehetnek. Mindegyik tud valami spéci, csak rá jellemző modot. Pl. a shaperen lehetek plusz skillek, mondjuk egy kesztyűn lehet olyan roll, hogy + X level faster casting és akkor bármiliyen gemeket raksz oda az úgy viselkedik, mintha lenne mellett egy X levelű faster casting support. A hunteres itemeknél lehet nyerni + chaos gem levelt, a Warlodrnál lehet olyan a cipőn, hogy + dodge attack vagy spell ellen. Stb. Amit Har_melin linkelt oldal, ott lehet nézelődni, hogy melyik tárgyon mik lehetnek és hányas szinttől. Ha nem riadsz vissza kis angoltól, akkor itt van egy kis leírás általánosságban róluk: Influenced items
    A poe gamepedia-t amúgy is javasolt használni, nézelődni, de tipikusan az az oldal, amit annál jobban értékelsz és tudsz használni, minél jobban ismered a játékot. :)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák