Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    Előző ligában megúsztuk a nerfelést, most szépen "kinyirták" a Cyclone gladiatort. :U Sejtettem, hogy a "nagy nyilvánosság" nem fog jót tenni neki. A stun immunity törlése nem tudom mennyire fogja befolyásolni a játékmenetet, viszont van azon kivül még bőven, ami érinti a buildet, sokkal súlyosabb dolgok. Elsősorban a Herald of Purity added phys dmg helyett more dmg lesz, ami szerintem legalább 40-50%-al csökkenteni fogja a dps-t. Belenyúltak a pantheonba is, Shakari már nem ad full poison immunitást. Vaal Molten Shell nem fog adni akkora védelmet. Passzivon csökkentik a Crit multipliereket. A Circle gyűrűket is hazavágták, kevesebb reduced mana, kevesebb buff. Összesen szerintem a kimaxolt kb 22 millás dps helyett jó, ha a harmada megmaradna.

    Mondanám, hogy sebaj, kicsivel mindenben rosszabb, de legalább sokkal olcsóbb volt a Hollow Palm Gladiatorom, de azt is kicsinálták. Teljesen eltörölték a Deep Cuts passzivot. A Split Personalityt limitálták kettőre, igy a dexterityt más forrásból kéne pótolni.

    Ahogy látom nem kimélték a Brandeket sem, meg ahogy az várható volt az aura buildek is kaptak egy jelentős nerfet. A kezdőm továbbra is a nem crites gladiator lesz szerintem, de kiváncsian várom, mi lesz az OP ebben a ligában. :)

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák