Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz m.lala #28007 üzenetére

    Megértem, hogy ez a játékstílus hozza a sok currencyt, de azt nem, hogy hogy lehet ezt így játéknak nevezni?

    Ez nem az, legalábbis saját szemszögömből nézve. Ez a zoom-zoom vmi egyáltalán nem szórakoztató, még nézni se.

    Mondjuk épp ezért nem is fogok tudni saját játékstílusommal ebben a játékban kimaxolni egyetlen buildet sem :B

    Necro builddel játszom szinte minden ligában, ligánként kizárólag egyetlen karakterrel ligakezdéstől a végéig, így is épp elég unalmas mindig az actokat végigcsinálni. Jelenlegi builddel +1 wandról akartam frissíteni +2 wandra (+1 spell, +1 minion lvl). Minden áldott nap nőtt az ára, mint mindennek, csak kullogtam az árak után, aztán szinte minden currencyt eladtam, így végre le tudtam egy wandot cserélni (azt hiszem 24 exáért. Egyeseknek ez tudom apró, de nekem talán utoljára a blight ligában volt összesen ennyi currencym, és most full nullán vagyok :D ) . De közbe meg beleuntam ebbe a currency hajkurászásba.

    Kiürült a heist készletem is, azaz a sima heistek. Van még mindegyikből pár lvl83-as, de ott már figyelni is kell, hogy ne boruljak el, és ez a folyamatos ugrálás, rohanás nem az én stílusom, így kizárólag max lvl81-82-es heisteket megyek, ott még nem kell különösebben rohanni, megállhatok minden csapat szörny közepén ha akarok.

    A blueprintekkel nem foglalkozok, több százezer markerbe is belekerülhet egy full reveal, aztán amilyen stabil a netem biztos kidobna mindegyik szárnyból, így neki se kezdek.

    Ha már itt vagyok: Nem értem, hogy miért van az, hogy ha néha egy Heist pályán meghalok, újraéledés után ott van a portál, vissza tudok menni. Ha lefagy, vagy kidob a játék, akkor néha szintén. De néha pedig nem, se halál, se fagyás esetén.

    Szerk: még valami eszembe jutott. Van ez a Replica bated Breath öv, ill. láttam Redditen egy képernyőképen valamilyen új npc-t, de semmi konkrétumot nem nagyon láttam arról, hogy mi ez az egész horgászat?? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák