Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    dbius
    Izlések és pofonok, kinek mi jön be. Én a magam részéről az első hétben csak videókat nézek, hogy megtaláljam a nekem tetsző skillt. Fontos nagyon, hogy gyors legyek és nagy területre hasson a skill. A necro lét nem vonz bár kényelmes és nagyon komfortos játékstilus. Kikötöttem a cyclonnál, de nem adta azt a sebességet és clearspedet mint vártam, igy lett most assa és coc ice nova, na ez már klafa és csak 330 halálnál járok ami nekem bőven a fele annak mint szoktam. :))

    Az az igazság ki mit akar elérni 2 ligával ezelőtt értem el az első T16-ot, nagyon jo érzés volt. Megtervezem mi a cél atlas maxolás, endboss legyőzés bármi, figyelembe veszem azt, hogy kitudom e húzni, ne legyen túl drága és még tetszen is.
    Igaz ami igaz néha jó csakmegállni bambulni egy pályán, a grafika és a tartalom D3 után még mindig leköt. Kinek mi a játék, van aki végigrombol egy pályán, van aki ráérősen tolja. Ami a heistet illeti bár igazi currency farm engem hidegen hagy, ha szükséged van pár contracrtra szivesen adok keress meg ingame főleg estefele. /lallerka/

    tibee77
    Arról az aurastacker guardianrol megnéznék valami jó vidit, ha nem mirroros a cucca. ;]
    A szegény kis dodge/eva-s karik meneküljenek a DPS-be ez a legtöbb játékban igy van, azért én örülök hogy nekem vaal grace+elusivvel megvan a 75% dodge és még igyis esik/kel izmosabb helyen.
    Ment a like nálam is :D jo idegrendszered lehet ha igy birod, hogy bele bele lehet nézni egy egy pofonba.

    brunnehilde
    Csináld már meg kell a kihivás nagyon szimpi build csak hát irgalmatlan drága, kezdem végre megérteni, hogy a boss / 3sec terminátor karik ennyibe kerülnek. :DDD
    Amugy a srác bár nem tom menyit tolja szerintem kb. 20/24 de vannak pl full unique buildjei, látszik, hogy elég jól átlája a dolgokat én szinte csak őt nézem.

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák