Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz LittleBoss67 #29902 üzenetére

    Szia!

    1. Pontosan nem tudom melyik hangokra gondolsz, de ha veszel music player-t, akkor valaszthatsz, hogy mi szoljon a HO-bab. Sajnos shuffle nincs, szoval kivalasztod es megy, ha megunod, leptetsz. De konzolon mas mod nincs, csak lehalkitod/kikapcsolod/music player-t veszel, hogy mas szoljon. Map-okon valtoztatni sem lehet. Viszont szerintem parades a poe soundtrack-je, el nem tudnam kepzelni a nelkul a jatekot. :) Ha masra gondolsz, akkor pontositsunk! :)

    2. Ezt jol ertem, hogy most mas, mint korabban volt? Ha kilepsz/belepsz, akkor feltaratlan, de ha csak elteleportalsz es vissza, akkor nem szabadna ilyet csinalni. Fekete alatt siman a fog of war-ra gondolsz? Vagy szo szerint fekete valami? Mert utobbi esetben az nem normalis. Raadasul evek alatt sikerult megoldaniuk, hogy a HO-t ne kelljen minden alkalommal ujra felfedezni... :D

    3. ELVILEG a boxon a neversink filterek vannak alapbol, en valamelyik kozepsot hasznalom, a legutolso amiben meg latom a wisdom scroll-t.
    Egyebkent a legjobb tanacs, hogy lenyomsz egy combosabb harcot, aztan levaltasz a leggyengebb filter-re, atnezed, hogy mik vannak a foldon es szamodra mi lehet erdekes. Utana elkezded mindig egyel szigorubbra valtani a filter-t, egeszen addig, amig mindent latsz, ami neked kell es mar semmit, ami szerinted szemet.

    4. Erre sajna semmit nem tudok mondani, az utolso build-em, amiben barmilyen joszag volt, az diablo3-ban a csirkes-gargantuan wd. :)

    Milyen gepen vagy? One x-en nekem is tudott nyogni rendesen, ha volt tortenes, series x-en nagyon szepen megy. Viszont valami arulas lehet a dologban, mert latvanyra nincs sok kulonbseg a ket mod kozott. 🤷 Egyebkent sok jateknal jobban jarsz a quality mod-dal, mert a betonstabil 30 fps sokkal jobb, mint az allandoan ugralo 30-60.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák