Új hozzászólás Aktív témák

  • sirdond

    őstag

    válasz Har_melin #30036 üzenetére

    Nem értem, hogy miért mindig ez a "főállásban játszók" jön fel, mint érv, bármikor fel van hozva a grind. Én sem főállásban játszok, hétköznap munka után 2-4 órát, hétvégén többet.
    A hangsúly azon van, hogy neked is lehet über gear-ed, csak nem 1, vagy 2 hét után, hanem 2-2,5 hónap után, ezt kell felfogni és elfogadni. Pont ezzel van a baj és másik posztban is pont ezt mondod. Ennek a játéknak nem az célja, hogy casual játékos leül napi 2 órával és 6 nap után mirror tier gearben rohangál (arra ott van a D3). Lehet mirror tier gear-je, csak játsszon hozzá 2-3 hónapot napi 2 órával.

    Az pedig, hogy neked 4 harvest volt összesen, ez így konkrét adatok nélkül semmit nem jelent. Mennyi map alatt volt ez összesen? Hány perc alatt futsz le egy mapot? Az,hogy nem volt használható craft opció 4 harvest alatt az pedig elég kérdéses, mert minden ültetvényen szokott lenni minimum 1-2 reforge és t3 seed (ami között sok jó van és kis variáció). Vagy neked csak az a "használható" craft, ami konkrét augment, vagy annul?

    És leírom megint, nem lesz teljesen halott a harvest, még mindig lehet majd gg cuccokat csinálni, csak nem lesz annyira OP, mint előtte, ráadásul többször fogod találni és nem kell csak egy területre koncentrálni. Mi ezzel a baj?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák