Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Tegnapelőtt végre meglett az első lvl100-as karakterem a játékban (nagyjából 1200-1300 City Squaret futottam érte, kétszer sajnos meghaltam figyelmetlenség és rossz gomb nyomása miatt)

    Nagyjából sikerült kimaxolni is a Skele mage buildet, csak a zealotry wand marad ki, ahhoz már nincs időm kifarmolni a currencyt, mert egy hétig nem fogok tudni játszani. Mapozáshoz awa greater multiple projectiles van, bossoknál pedig Hypothermia volt, simulacrumba viszont hypothermia helyett slower projectiles volt berakva, POB szerint sokkal több a dmg.

    Sikerült minden - kivéve delve - bosst megcsinálni szintén először (mármint ligán belül) mióta játszom (Shaper, Elder, Uber Elder, Sirus, összes Maven invitation, ill. maga Maven is, Synth mapok, valamint a Simulacrum wave 30 szintén első próbálkozásra - játékban először mentem be - meglett, illetve a két új boss, a Searing Exarch és Eater of Worlds is.

    Ehhez persze kellett az itt javasolt boss farmolós módszer, amiért köszönet a megosztónak, az indított meg a build és a karakter min-maxolása irányába. kb. 150 chaosom volt, mikor kezdtem futni a City Square mapokat, és ennek a módszernek hála soha nem volt még ennyi currencym, mapom, stb. A buildbe kb. 150 exát fektettem, de valójában nem számoltam össze, ahogy jött a curency, úgy cseréltem le a a cuccokat.

    Persze az abszolút min-maxoláshoz lehetne még cserélni pl. a nem corrupt gemeket corrupt lvl21 gemre, de így is elég volt mindenhová a DPS. A wandot sajnálom egyedül, hogy nem sikerült összefarmolni.

    Odif skele mage buildjével indítottam, majd erről tértem át (kombinálva) Kay skele mage buildjére.

    Ha valakit esetleg érdekel, feltöltöttem, itt a POB-hoz pastebin link, remélem működik. Spectre: 1 Host, 1 carnage chiefain, 1 They of Tul, 1 Arena Master van.

    Ez a liga nagyon tetszett, de ebben főként az elért sikerek játszanak nagy szerepet, amihez tényleg elengedhetetlen volt ez a boss farmolós módszer. Anélkül a fele se lett volna meg nekem.

Új hozzászólás Aktív témák