Új hozzászólás Aktív témák

  • Rayner

    őstag

    Egyszerűen nem értik a mechanikát, nagyon easy csak a taktikát nem isdmeritek
    1-2. körben lehetőleg ki kell szedni spear dancert és fieldmastert, előbbit kizárólag defbe kell rakni, fieldet meg flankernak. lényeg hogy mindenképpen 750 rewardos trialt fussatok.
    nem kell se nagy def meg se ordas nagy dmg. mozogni kell a flankerek meg leszedik a tornyokat. pl ha ellenfélnél van spear dancer sose szabad megállni.
    a tornyoknál mikor rombolod látszik ki fog megtámadni. ennek van 1-2 seces animációja mikor rádugrik/lő ezek elöl ki kell dashelni és vissza a toronyhoz. az animációt a mob nem szakítja meg és nem is tud ütni téged, kb a torony 30%-a leszedhető így.
    másik taktika hogy a meccs elején a tömeget be agrózod és elhúzod őket le vagy fel (attól függ, hogy a fieldmaster a fenti vagy lenti flankerban van, ha fent van akkor lefele kell húzni a mobokat addig a field felfalazza a fenti részt :D simán le lehet kapni utána a tornyokat mert az AI beleakad a falba és néznek mint hal a szatyoba. szóval nem nehéz, bár néha be lehet szívni (pl titanic shell mikor mindent levéd) most vagyok 1200nál és kb 10ből 1-2-t vesztek. az sem mindegy kit viszel a trialba mert van 3 frakció zöld,sárga, piros... piros a legrosszabb loot zöld a tuti.

    itt egy leírás róla a többire rá kell érezni: [link]

Új hozzászólás Aktív témák