Új hozzászólás Aktív témák

  • dunc

    nagyúr

    Sziasztok tud valaki digi üzletkötő telefonszámot?

    Tisztelt Előfizetőnk!

    Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy upc internet szolgáltatásunk használata során az Ön adatforgalma elérte a jelenleg érvényes Általános Szerződési Feltételeinkben (ÁSZF) meghatározott túlzott mértékű használatnak minősülő mennyiség 80%-át.

    Szolgáltatásunk hálózati kapacitásának az elmúlt időszakban történt folyamatos fejlesztése lehetővé tette, hogy ezt a határt a korábban alkalmazotthoz képest megemeljük. Ennek megfelelően, a 2008. június 1-jétől hatályos ÁSZF 10.1 pontjában és 2. sz. mellékletében foglaltak szerint "a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja".

    Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, úgy az ÁSZF 10.1. pontja értelmében az Ön által előfizetett internet-hozzáférési csomaghoz rendelt és az Ön számára rendelkezésre álló sávszélességet csökkenthetjük, azaz adatátviteli sebességét maximum 90%-os mértékben lassíthatjuk az adott hónap végéig. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a szerződési feltételeket és tartózkodjon az internet-hozzáférés túlzott mértékű használatától.

    Miként azt az ÁSZF is tartalmazza, erre a rendelkezésre a szolgáltatás minőségének folyamatos és széleskörű biztosítása érdekében van szükség. A szolgáltató ugyanis nem tudja biztosítani a szolgáltatás megfelelő minőségét, ha hálózatát az előfizetők esetleg túlterhelik.

    Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon (a http://forgalom.upc.hu címen) folyamatosan nyomon követheti havi adatforgalmának alakulását.

    Amennyiben kérdése vagy észrevétele van az általunk mért forgalommal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi ügyfélszolgálati irodánkkal vagy telefonos ügyfélszolgálatunkkal, a 1221-es telefonszámon!

    Ügyfélszolgálati irodáink címeit megtalálhatja az alábbi elérhetőségen:
    http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat/iroda_kereso

    Tisztelettel:
    UPC Magyarország Kft

    A szánalomszínt upc ezt írogatja a 15/2 netre ami majdnem havi 8 K :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák