Új hozzászólás Aktív témák

  • Djroberto

    tag

    válasz chungee #42871 üzenetére

    M6 Pestig, onnan pedig végigmennék M1-en majd Linz -Passau és Frankfurt.
    Ha még nem vezettél ennyit autópályán,akkor be fogsz kacskulni ezért lehet inkább a helyedben először tennék egy másik utat a változatosság kedvéért.

    Pécs-Dombóvár-Nagykónyi után Siófok felé kikerülöd Tamásit és rámész M7-re,matricát úgyis venned kell itthonira is. Elmész Székesfehérvárig M7-en majd ott elmész Mór , Kisbérnek az utak jók,és ált. arrafele nincsen dugó. Győr előtt jutsz rá az M1-re. Utána csak autópályán fogsz menni,így higgy nekem nem unod annyira meg az utat.

    Egészen Linzig nem lesz semmi bajod,van pár kisebb nagyobb felújítás,de max 100-on mész 15km-ert kb.

    Passau-nál készíts ki minden iratot,autó függő kiket állítanak meg. ha előveszed és a kezedbe van látványosan akkor nem állítanak meg,de nincsenek mindig kint.

    Onnan végig autópálya,németbe meg nyomhatod neki,bár sok helyen van kint 100-as tábla.

    Viszont osztrák matrica azt hiszem min 1 havi van kb 20 EUR + magyar.

    Keresd meg mistralt pl, szerintem olcsóbban elhozzák onnan mint 80k.

    délen ne menj hiába kevesebb az út,több idő lesz.

    De mindezt 1 nap alatt megtenni kemény azt tudd,évi 90.000-et megyek,de 1700-nál nem mentem többet 1 nap alatt. valami úgyis közbe fog jönni és nem tudsz megtenni 2400km-ert 24 óra alatt.

    Szerintem igen balesetveszélyes főleg úgy,hogy csak pécs- pest között mentél eddig. felelőtlenség elindulni,egy emberes vezetésnek nagyon durva lesz és valószínűleg nem fogod bírni.

    :-)

Új hozzászólás Aktív témák