Új hozzászólás Aktív témák

  • Bigemperor

    senior tag

    válasz NGA #60014 üzenetére

    Kedves Kolléga!

    Nem érted a mondanivalóm lényegét, úgy érzékelem.

    Az én problémám a következő:
    1. A Sanimix egy ipari hulladék, ezt a szerelő a saját tapasztalata alapján mondta, de hiába van öt-hatféle csillivilli hasonló csaptelep, semelyikből nem volt egy darab sem! Még a 32e ft-os kludiból sem! Arról inkább ne indítsunk vitát szerintem, hogy valószínű az összes ilyet vissza kellene küldeni a gyártó kínaiaknak és akik kifejlesztették, mindegyiknek a seggébe egyet-egyet bele kéne helyezni.
    2. Namármost. Eleve esélyem nem volt másikat választani így, eddig stimmel?
    3. Direkt megkérdem a pénztárost fizetésnél, hogy ha nem jó valamiért, akkor visszahozhatom és visszaveszik-e? Nem csere! A válasz: persze.
    4. Visszaviszem, hogy kvázi ez egy xar, mire azt mondják, vásároljam le. Mikor le kívánom vásárolni, a nagy tudású kolléga odajön és megállapítja, hogy SEMMIBŐL nincs egy darab sem, csak ez a fosch.
    5. Itt jön az egymillió dolláros kérdés: Nem felel meg a termék, nincs alternatívája semmilyen típusból, tehát nem cserélhető!, (illetve dehogynem legalább kéthetes rendelési idővel, mikor nekem most kellene, eddig is sokáig halogattam, de mostanra teljesen megadta magát a régi) akkor miért nem tudja a tetves pénzemet visszaadni, miért ad vásárlási utalványt?
    Na kérlek itt mondom azt, hogy korrekt üzletmenetre van szükség, nem arra, hogy ilyen magyar üzletvezetésű kényszervállalkozások (vagy kényszer-franchise-ok) járjanak el ilyen ügyekben. Elmentem már Tesco, Metro, MM áruházakba, ahol ha nem felelt meg a termék, gond nélkül visszaadták az árát és nem volt egyik sem hibás! Csak ott megbecsülik annyira a vásárlót, hogy azt mondják, többet ér annál, hogy ilyen miatt elveszítsem.

    És pontosan rátapintottál a lényegre, ha úgyis eladja azt a r*dves csapot, miért nem képes az ellenértékét nekem visszaadni. Szerinted mennyire van kedvem a közlejövőben a Praktikerben vásárolni ezek után? Még a környékét is elkerülöm, na ezért nem korrekt az utalvány, mert ilyen inkorrekt módon jártak el és elvárják, hogy jópofizva ezt lenyeljem és ott költsem el másra a pénzemet, amit nem adott vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák