Új hozzászólás Aktív témák

  • newwave0507

    tag

    Kedves Fórumtársak !

    Akik jártassak az autós témákban , hozzájuk fordulnék ezzel a kérdéssel / kéréssel .

    Megvettem én kicsi első autómat , Daewoo Lanos 1.6 16v 106 LE SX változatát . Nem sok tapasztalatom van a benzines autók terén , ezért tenném fel a kérdést _

    Milyen hangja is kéne hogy legyen a motornak ? Amit tudni kell , az autó előéletét tudom , nem volt sokat hajtva , sem széthajtva . 144 ezer kiló méter van benne. Az olajat nem eszi , karter stb nincsen .

    Én úgy veszem észre , hogy picit dízelesebb hangja van . Itt egy kisebb méretű videóban készítettem egy rövid felvételt a telefonommal LINK , a videó minősége elég rossz , mivel még a fólia rajta van a telefonon , de a hang egészen jó minőségű !

    Nos , amit még észrevettem , mutatnék 1-2 másik videót is .-->

    Már ha meghallgatjuk ezt 4:20-4:50 között.. ,hallható hogy " csattog " a motor... , és látható hogy egy gyönyörű szép ÚJ állapotban lévő autó , nem sok kilóméterrel .

    Vagy itt van ez --> , úgy látom mindegyiknek ilyen hangja van.

    Exian kollégával tárgyaljuk a témát jelenleg :) Felmerült hogy esetleg hidrotőke ? De kétlem hogy mindegyiknek hidrotőke problémája lenne . Pluszban felhívtam egy kaposvári illetékest, Ő azt mondta hogy a hidrotőke eléggé nagyon tud csattogni .

    Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !

    Üdvözlettel,
    newwave0507

    Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.

Új hozzászólás Aktív témák