Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Napszemüveget hol érdemes-lehet venni? Olyat, ami TÉNYLEG minőségi darab (maga a keret is), és az "üveg" is olyan, hogy ne csessze szét a szememet és UV ellen is védjen (valamennyire).

    Mivel én szinte nonstop napszemüveget hordok, még akkor is, amikor kevésbé süt a nap (fényérzékeny vagyok, nem is csoda, világos (fehér) bőr, szőke haj, világos kék szem :) ), ezért szeretnék egy olyan szemüveget, amit tényleg bátran hordhatok huzamosabb ideig is.

    Rengeteg szemüveget elnyűttem már az évek során, volt, ami 1 napig sem bírta, mert annyira ócska volt a kerete, hogy azonnal eltörött.

    Szinte mindegyik előbb-utóbb szétment, általában eltörtek a "hajlatban", ahol behajtja az ember a szárát. Úgy 90%-ban ott törtek el.

    Aztán volt, ami egyszerűen kényelmetlen volt.

    Eddig csak olcsó kategóriában versenyzőkkel volt dolgom (max. 2-3000 Ft), de most szeretnék egy kicsit jobbat, mert a mostani is kezd szétmenni.

    Szóval, tudtok Pécsen olyan boltot, ahol van normális választék és nem vágják át a (hozzá nem értő) embert? Mert hiába van rajta, hogy mittudom én 20.000 Ft, lehet, hogy annyit sem ér vagy nincs olyan minőségű sem, mint egy 1500 Ft-os kínai piacos...

    Tehát korrekt hely kellene, ahol reális áron adják, tényleg annyiért, amennyit reálisan megér.

    Esetleg netes rendelési lehetőség is érdekel, bár azért az kockázatos, hiába néz ki képen jól, lehet, hogy nekem totál kényelmetlen, hiába minőségi darab.

    Jöhetnek tippek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák