Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz Exian #92804 üzenetére

    Mi pl. fűkaszát az Aldiból vásároltunk -szerintem most is lesz bent pár hét múlva, hisz jön a tavaty- és teljesen megvagyunk elégedve vele.
    Ugye 3év gari, és mondhatni nagy területen használjuk, de bevált.
    Első körben -mivel a kistesó egy sok éve nyúzott Stihl volt- jóval drágábban gondolkoztunk, "brahiból" vettük meg az Aldisat, de egy rossz szavam nincs rá.
    Esetleg egy másikfajta hám ami ajánlott lehet, de pl. fejet is lehet hozzá kapni a nagyobb márkák közül.... ez az amit vásároltunk rá, a könnyebb damiladagolás/újratöltés és a sajnálatos korai elfáradása végett :D
    Szóval, ha nem jön ott össze és ráér, én várnék pár hetet, hát ha :)

    Fűrészükről nem tudok mit mondani, abból végül is maradtunk a sárga-fehér márkánál -persze jóval borsosabb áron, mint az Aldi, Lidl 20-30ezres gépei- így egy szavunk nincs arra sem.
    Amit bizton állíthatok -mivel volt elektromosban ugyan, de volt láncfűrészünk- hogy ég és föld még a majdnem "legkisebb" Stihl is ezekhez a belépőkategóriás láncfűrészekhez képest.

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák