Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri16

    senior tag

    válasz ktg3 #7932 üzenetére

    nem teljesen ertem mi a gond a setekkel.. en strategiam olyan, hogy ha kapok valami alacsony part kezbe es jon egy normal emeles (amit remelhetoleg valaki megad rajtam kivul) akkor bemegyek, gondolom ez normalis.

    sajna nem nagyon tudok elrugaszkodni az 50$tol. idaig mindig 50-60$ kozott jar a penzem, most epp 50nel. beszereztem a Harrington on Hold'em konyveket, viszont latom ez nagyreszt versenyekkel foglalkoznak. legnagyobb gondom az, hogy a konyvben is a peldaknal altalaban ott van az ellenfelek leirasa (laza, agressziv stb), viszont nekem nem nagyon megy ezeknek a megfigyelese. elkezdtem irogatni jegyzeteket nevekhez, kivancsi vagyok mi sul ki belole. mar van par emberke akiknek megjegyeztem nevet, ezek mindig nyeresegesek (legalabbis amikor ottvagyok mindig plusszban vannak), remelem en is eljutok arra a szintre.
    sokszor bajban vagyok, mert ami nekem (a ti hatasotokra :) ) normal emelesnek szamit olyat masok gyakran csak AA es KK szintu lapokkal csinalnak. most probalok egy kis okossagot a fejembe nyomni aztan mashogy jatszani, mert nem erzem azt hogy amit nyerek az azert lenne mert jobb vagyok mint a tobbiek, es vesztesnel detto.

    Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

Új hozzászólás Aktív témák