Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz donw3ga #1744 üzenetére

    Egyébként pont azon fgondolkoztam, hogy milyen sok energiája van ennek a népnek :) És mennyi értelmes dologra fordíthatnák. Vagy szervezhetnének több nagy tömegrendezvényt, kultúrált békés vidám rendezvényeket, nem feltétlenül politikai célzattal.

    Ezzel a magyarságtudattal is lehetne kezdeni valamit. Előszöris helyretenni az embereknél, mi is a helyes magyarságtudat. Nem a felsőbbrendűség, és nem is a felslegesség, másodrendűség, hanem büszke magyarság, nyitottnak lenni mások felé.

    Ehhez mindenekelőtt a kereskedelmi televíziókat kellene megnevelni, hogy ne ezt az elbutító szart nyomják reggeltől estig. Most olvastam metró aluljáróban valami sztori magazin hirdetését, ahol OKI-ról írnak valamit. Először azt se tudtam, magyar-e a csávó. Aztán beugrott, hogy valami valóságsós majom.

    Ami meg nagyon odaillő jelenet volt, a Kossuth térről visszafelé az aluljáróban: hirdetőtábla, ahol több hirdetés is megjelenik, hogy szépen lekúszik az egyik plakát, és felülről bekúszik az új. Néztem, egy szocialista képviselő reklámozta magát, majd szé pcsendben a képe lekúszott, eltűnt, helyette egy DM reklám jött. Valahogy nagyon ideillőnek találtam.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Aktív témák