Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    Régi és új:

    (#1601) akela91: Ez az ötlet is ötös. A kivitelezés is szép, bár ha a vizsgaidőszakban kissé több időd lett volna erre, még játszhattál volna hogy honnan-hogyan-mivel világíts hogy a legújabb kor betűin kissé jobban essen a fény, ne így csillanjon, jobban olvasható legyen.

    (#1602) zool1: az átlós kompozíció és a FF jó, a szomszéd topikban írt magyarázattal már érthető a kép, de ha nem írtad volna le, nem érteném.

    (#1603) Omen: Zsír. Hirtelen nem tudom hogy ha egy expozíció, akkor hogyan adtál nekik áramot - nem úgy tűnik mintha mögöttük elrejtett másik lámpa világítani át őket. (oké, végülis egy-egy pár vékony drótot oda lehet forrasztani, azon keresztül megtáplálni, aztán a drótot kiretusálni). Vagy több képből van összerakva?
    Akárhogy is, jó. :C Állandó jelleggel, megbízhatóan jó képeket hozol, gratulálok! :R

    (#1606) illetve
    (#1614) Santiagain: szerintem tök jó, csak kár a szelektív színtelenítésért. Az első kompozíció nekem speciel jobban tetszik. Az időjárás mondjuk mindkét esetben pocsék volt, kék ég sokat segített volna, meg ha nincs ennyire szórt fény, jobban kijött volna a fal textúrája... tudom nem rajtad múlt.

    (#1610) kayaman: Kár hogy nem hagytad meg színesben - vagy nem volt szépen besárgulva a papír? Ha igen, jól mutatott volna. Mindenesetre nagyon jó ötlet! :R

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák