Új hozzászólás Aktív témák

  • süti5

    őstag

    válasz kleiderbauer #10569 üzenetére

    Nem tudom, hogy kifogott-e egy rossz darabot, vagy mi lehet, de alatta van másik vélemény is, érdemes elolvasni azt is:)

    A lassúság ahogy olvasom többektől, a philips sajátja, mármint a menü lassú, a csatornaváltás, ill bekapcsolás után kell kis idő mire magához tér, ez igaz, de én teljesen hozzászoktam. Csatorna váltásnál azért nem percekről beszélünk, hanem mondjuk 2-3 mp.

    A fagyást nem tudom hova tenni, nekem nem fagy le, ez tuti. Talán egyszer a több mint fél év alatt. Szoftverfrissítés több is volt, az utsó kivételével eddig mindet feltettem és eddig csak javított, fel kéne tenni a mostanit is, ha lesz időm.

    A tv-t gond nélkül lehet irányítani androidos telefonos app-pal is, kipróbáltam, illetve telóról könnyen ki lehet tenni a képet wifin a tv-re, lehet így videókat, képeket nézegetni. Mediaplayer progival a laptopon simán lejátsza wifin a filmeket, bár én usb-ről küldöm általában.

    H265-öt valóban nem kezeli, ahogy hdmi 2.0 sincs rajta de ezt tudhatta előre aki megveszi....

    Az uhd videók csodásak, ezt sokan nem hiszik el, de mikor meglátják beleszeretnek, egyszerűen gyönyörűek. Komolyan teljesen lelazít mondjuk sötétben egy pár perces uhd felbontású táj vagy természetfilm, utazós műsor, ilyesmi.

    A távkapcsolóval hogy mi baja, egyszerűen nem értem, elég kekec, aki beleköt.

    Youtube-ra tökéletes, netezni meg nem ezen szoktam, arra ott a laptop.

    A kép nem kockás, nem értem ez hogy lehet....

Új hozzászólás Aktív témák