Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi63

    senior tag

    Látom a Philips nehezen akar kigyógyulni a hülyeségeiből. Anyunak kellett egy új tévé, én ajánlottam neki a Philips-et. Konkrétan egy 32pfh4309-et. (Nekem egy 42pfl7606 van, és elégedett vagyok vele.) Ez a 4309 olcsó és nem ráz, egy idős asszonynak nem kell jobb.

    Csatornakeresésnél Magyarország ennek is büdös. Azt gondoltam, több év után már megoldották. UPC kábel, ugyanaz mint nálam otthon. Digitális keresésnél nem talált meg több csatornát. Pedig felismeri a UPC-t, fel is ajánlja. De attól még második nekifutásra is hiányos volt. Sebaj, az enyém is németre van állítva, az jó lesz erre is. Csakhogy az országlistában nincs Németország, sem Ausztria, Finnország. Akkor hajrá Észtország! Jó is lett. Az EPG persze így gondban van az ékezetekkel, de annyi baj legyen. Az én tévém háromszor ennyibe került, azon sem jó, majd éppen ezen lesz f@sza.

    Különösebben nem érdekelne ez a hiányosság, de már van viszonyítási alapom. A digitális korszak beköszönte óta csak Philips tévém volt. Pár hete vettem az asszonynak a konyhába egy kis Samut. Az seperc alatt megtalált mindent, trükközés nélkül is. Ettől még nem leszek Samu rajongó, de mibe kerülne ezt a Philips-nek utánuk csinálni?

    És lenne még valami, ami hiányzik. Nem lehet a csatornákat áthelyezni. Rendben van, ez egy low end tévé, de akkor a semmirevaló csatornák átnevezése opció miért került bele? Kedvenceket kell jelölgetni, ha rendet akar vágni az ember a sok szemét között. De addig nem jutottam el. Anyu már kiírta magának a csatornáit egy cetlire.
    Végül úgy gondolom, jót ajánlottam neki. Nagyon meg van vele elégedve. Különösen az tetszik neki, hogy a felét fogyasztja mint a lelkét kilehelő 10 éves Toshiba Regza. :)

Új hozzászólás Aktív témák