Új hozzászólás Aktív témák

  • SANKADI

    aktív tag

    Sziasztok !
    Vettem egy 55PFS7108K/12 , Outlet üzletből rendeltem, gyönyörű képe van, a hang is teljesen tökéletes, itt azt hiszem nem kell mondjak semmit a minőségről. Hogy megérte-e 3 éves modellt vásárolni biztosan megoszlanak a vélemények, egyik ok anyagi volt, 55" kategóriában a mai darabok egy egy százassal többe kerülnek. Azért lenne egy pár kérdésem. A vásárlásnál igazából nem is volt feltétel hogy Okos TV legyen, de ha már az, kezdtem tesztelni. Hát semmit nem ér, még a youtube videókat sem játsza le. Illetve elkezdi, de ha bemegyek bármely beállításba, a legközelebbi már nem indul el. A TV ki-be kapcsolása után úgy ahogy elkezdi lejátszani. Megnéztem, a legfrissebb szoftver van benne (2016.02) De az internet böngésző is iszonyatosan lassan megy, ebből azt a következtetést vontam le, ne is kísérletezzek tovább a SMART résszel.
    Van valaki, akinél ennek a típusnak (PFS7108) jól működik a SMART része, ill. tud rajta youtube filmeket nézni?
    A passzív 3D-t sem tudtam kipróbálni, van itthon sok film letöltve, pl. az "Avatart" biztos voltam hogy 3D-s (30 GB a mérete) de nem kapcsol 3D üzemmódba. Egy ASUS Oplay R1 médialejátszón próbáltam először, azután a TV USB bemenetére tettem a 2 TB-os HDD-met, lejátszotta szépen, de nem 3D-ben.
    a 2D-3D konverzió jól működik, ha nem TV üzemmódban van (t-home box, Media lejátszó) olyan választási lehetőségeket ad a 3D módban hogy:
    3D-egymás melletti
    3D-Felső/alsó
    3D- Egymás melletti (fordított)
    3D-Felső/alsó (fordított)
    Nem tudom mire valók ezek, de nem sül belőle ki semmi, megduplázza a képet, fura módon.
    Kérdésem az lenne, lehet egyáltalán filmet letölteni, amelyet majd a TV saját médialejátszóján nézve 3D élményben lesz részünk?
    Utolsó kérdésem az lenne, ha a felvételi opciót használom, azt le tudom más eszközön játszani? Attól félek nem, mert próbáltam, de rögtön egy saját formátumú HDD-t kér, nem mertem elindítani, nehogy leformázza a HDD-met. Szóval ez is a stream közvetlen felvételének tiltása miatt van, mint az asztali DVD felvevőnél? (Abból sem lehet a felvételt más eszközön lejátszani.)
    Szóval nem bántam meg, mert végül is a tűéles képért vettem meg, de úgy átom a 3D is, és a SMART rész is egy nagy parasztvakítás, marketing fogás. Egyedül a médialejátszó működik elég jól, azért csakelég, mert azért találtam olyan filmet, amit nem játszik le, a jó öregecske ASUS Oplay pedig gond nélkül, tehát az sem mehet nyugdíjba.... :)
    Előre is köszönöm a válaszokat !

    -- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --

Új hozzászólás Aktív témák