Új hozzászólás Aktív témák

  • kriver

    tag

    válasz FlameBox #1458 üzenetére

    Egy 6-os kimaradt szerintem (5625). Én az 5605-öst használom (tök ugyanaz csak más régióba szánták a Tiédet), és hibátlan. Ami zavar: kicsit lassú a menü indulása, a mély hangokat felejtsd el a rejtett hangsugárzók miatt (nekem házimozin megy a hang 98%-ban).
    A panel látószöge elég gyenge. 30 fokos nézetből már érezhetően csökken az élmény.
    A távirányító megszokható. Maga a TV 5 hónap távlatából is gyönyörű. És kevésbé vonzza a port a panel, mint CRT elődje :)
    Jó vétel, főleg a mai áron. Ha a NET TV (alig jó vmire), és az ambilight nem hiányzik, akkor nagyon jó vétel. Az enyémben tuti Sharp panel van, de sztem a 25-ös végűben is. A fórum elején vhol le van írva. Sony-t, Samu-t. LG-t, Toshibát bőven veri minőségben. Gyakori a firmware frissítés is (ha vmi pansz érkezik, a Philips kivizsgálja, és igyekszik javítani.
    Egy apró furcsaság:
    Ha a TV-t jack-en keresztül dugod házimozira (a HM-en nekem nincs optikai, vagy HDMI bemenet) akkor néha nem ad hangot a TV kifelé. Újraindítás után megoldódik.
    A saját média lejátszója alap igényeket kielégít, de amióta egy Media Playert vettem hozzá nincs gond a formátumokkal, feliratokkal. Újra ilyen vennék, vagy egy Sharp paneles SmartTV-t.

Új hozzászólás Aktív témák