Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolaBA

    csendes tag

    Tegnap vetettem fel, hogy a PC-ről küldött jelre az 5405H nem alkalmazza a képjavító eljárásokat. Tegnapi ötletek alapján, hogy a gépen kellene szétnézni állítás szempontjából játszottam még és arra az érdekes felfedezésre jutottam, hogy ha a képernyő klónozás megy a tipikus színházi üzemmóddal akkor 60Hz-en adja a jelet a tv felé is és nem megy a képjavítás, viszont ha kiterjesztett asztalnak van a tv beállítva akkor tud 24Hz-et és úgy megy a képjavítás... érdekes:)
    Összességében pedig sajnos a radeon9200 dvi-hdmi bekötéssel még ha mennek a képjavítások sem tud olyan minőséget mintha magán a tv-n játszanám le. (a színek kevésbé élénkek és a kép is homályosabb... talán a lejátszón lehet még állítgatni, csak nem bízom benne, túl nagy a különbség).
    OFF:
    Közben már nézegetem hol vegyek O!Play-t :) Még azt nem tudom, hogy ha az O!Play HDMI-n küldi a tv-re a képet és a hangot akkor a hang jelet a koaxra átküldi-e a tv, hogy onnan fogadja az erősítő, vagy az O!play-ről kéne direktben az erősítőre küldeni a hangot. (ezzel csak annyi bajom van, hogy 2 optikai bemenete van az erősítőnek, egyikbe a terratec kártya megy, másikba a dvd játékos...bár ez a része már egyéni szoc.probléma:D)

    Még nem kaptam segítséget, hogy firmware frissítés előtt lejegyzeteljek-e minden szín/eszköz/tv program/stb. beállítást, vagy megmarad:) segítsetek:)

Új hozzászólás Aktív témák