Új hozzászólás Aktív témák

  • GeoPhoto

    tag

    válasz gergo.79 #3106 üzenetére

    Azért sok múlik a beállításokon is, azonos árkategóriában általában hasonló teljesítményt nyújtanak a tévék (olyan 20%-os áreltérésen belül kb). Amit egy boltban igazán össze lehet hasonlítani az a betekintési szögek, meg a tükröződés. Ha oldalról és alulról is szép a képe, akkor abban valami jobb panel van :D Még esetleg az utánhúzást lehet tanulmányozni, de ami mondjuk a tescoban rá van néha rakva az eleve katasztrófa.

    Nekem egy utolsó kiállítási darabot sikerült kifogni jó áron, mert különben nem vettem volna ledeset, mert szerintem kicsit túl vannak árazva (kétlem, hogy az előállítás annyival drágább lenne, inkább csak többet akarnak nyerni rajta, amihez persze joguk van)

    Mindenestre az 5 éves HD Ready Samsunghoz képest hatalmas az előrelépés, és ahogy elnézem kicsit már lassult is a fejlődés az elmúlt 2 évben, most a 3D-re mentek rá, de azzal még szerintem várok még 5 évet :)

    Egyedül ez a firmware bénázás aggasztó egy kicsit, szinte nincs olyan modell aminek ne lenne valami nyűgje, nem is értem hogy lehet rontani egy újabb verzióban, hacsak nem folyamatosan cserélik a fejlesztőket :((

Új hozzászólás Aktív témák