Új hozzászólás Aktív témák

  • G_N

    csendes tag

    Sziasztok!

    Jelenleg egy 55PUS7803/12 tv lóg a falon a nappalinkban. kb 3,5 éves készülék.
    Nagy bánatunkra, valami történt a készülékkel. Úgytűnik, cseréni kell.

    (A hibajelenség android alatt, és tv üzemmód alatt is jelentkezik.
    TV nézés közben jött elő először, normál üzemmód, egy sípolás, majd eldobta a rendszer a CI kártyát. CI kártya nem található szöveg, majd kártya újra bootol, mint a készülék bvekapcsolása során normál módon, és megy tovább minden, mintha mi sem történt volna. Először betudtam a kártya problémájának, hogy majd vodafone-nál cseréltetem a kártyát. A hibajelenség viszont akkor is jelentkezett, amikor disney + - on néztünk filmet. Morci lettem, kivettem a kártyát, most ugysem kell. De a hiba megmaradt. Annyi a difi, hogy most a kártyát nem hiányolja, de van egy sípolás, elmegy a hang, megakad a kép, aztán megy tovább minden. Szóval mostmár annyira jutottunk, hogy vélhetően audio codec hiba. Talán egy újra forrasztás segíthetne, vagy alaplap csere.

    Első körben megnézetném szervízzel, de a philips oldala nem nagyon ad találatot :)
    Nem feltétlen kísérleteznék vele, ha a szervíz egy kissebb összegért javítaná.
    Tudnátok adni támpontot, hogy merre indulhatok a szervíz keresése során?
    Tudnátok kontaktot adni a szervíz felé?
    Valamint, ha nem járható, vagy relatíve túl drága mutatvány lenne a javítás, eladnám ezt a készüléket így audio hibásan, az lcd panel hibátlan, az ambilight hibátlan, a készülék használható, a hiba időszakos, hátha találok valakit, akinek így pont jó lenne akár javításra, vagy donornak, vagy ezzel a hibával együtt is vállalja jó áron, mivel mondjuk csak megjelenítő kell neki. )

    Én pedig beruháznék egy újabb készülékre. 55-65" méretben.
    Amit olvasgattam visszafelé, és néztem magamnak, az a 806, ráadásul ez oled, 4 oldalas ambilight, bár ebből 48"-ost találtam 350-be :)

    Van valami javaslat, ami jó vételnek számít 350 körül?
    Az androidhoz ragaszkodnék, meg az ezüst/szürke színhez, kerethez :)
    Az oled csak hab lenne a tortán.

    Köszi: Norbi

    "Valószínűleg mindenki életében az a legnehezebb pillanat, amikor meg kell ölniük az egyik szerettüket, mert azt megszállta a sátán..."

Új hozzászólás Aktív témák