Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz TOZ #4088 üzenetére

    Sejtettem, hogy az olcsó elektromos borotvák nem világmegváltók, de 40..50k-t nem mertem kiadni egy komolyabbért. Az olcsó (20k körül vettem) Philips körkéses borotva használata viszont irritálja a bőröm. A 20k-t minden esetre buktam, ill. nem, mert fateromnak adtam a borotvát, aki azóta is használja, bár körkést bele nem lehet Miskolc-on kapni így jobb ötlet híján egy akciós olcsó hálózatos készüléket veszünk 5k környékén, amiről átdobjuk a körkéseket.

    Legutóbb vettem egy Braun borotvát faternak (17k környékén volt az ára), mert ahhoz lehet itt kapni szitát és cullangot, ha elkopik. Faternak viszont jobban bejön a körkéses téma, így mikor elhasználódott a Braun szitája visszatértünk az olcsóról leveszem a körkést megoldáshoz. Mondjuk még olcsóbban ki is jöttünk így, mert a Braun-ra az új "fej" drágább is lett volna.

    Én Gilette Fusion 5 késes pengés borotvát használok. 1 penge kb. 3-5 hónapot bír anélkül, hogy tépné a szőrt a pofámról heti max. 2 borotválkozással. 5k-ért vettem 8-as packot pengéből (nyíregyi piacon) és akcióban 2k alatt a borotvanyelet 1 pengével, amivel ajándékba kaptam egy borotvazselét is.

    Bocs, hogy benyögtem a magamét, amivel nem kívánok senki ellen/mellett szólni, csak leírtam én hogy jártam, bár gondolom ez senkit nem is érdekel :DDD

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák